Brižni muž je postao monstrum, uperio pištolj u nju: A onda se smrtno razboleo od ove bolesti, bili su simptomi...
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

Brižni muž je postao monstrum, uperio pištolj u nju: A onda se smrtno razboleo od ove bolesti, bili su simptomi...

Dejv Kenber (54) je uvek bio šaljivdžija, žena i deca su ga obožavali, ali preko noći se sve promenilo

Objavljeno:

Dejvova supruga Mišel Kenber (58) kaže da je njihov srećan brak, u roku od godinu dana uništen, a Dejv se od brižne osobe pune razumevanja, pretvorio u zlog i ljubomornog čoveka, koji zlostavlja sve oko sebe.

- Bili smo srećni, imali smo uspešne karijere, sinovi su bili sjajni... Život nam je bio pun zabave i uživanja, ali iznenada sam počela da primećujem promene u njegovoj ličnosti. U našoj vezi nikada nije bilo ljubomore, ali Dejv je odjednom postao paranoičan i počeo je da govori besmislene stvari kao što su: Zašto si se tako obukla - priča Mišel.

- Takođe, deca su ga nervirala sve više, i to je uznapredovalo tolikom brzinom, da je uskoro bilo nepodnošljivo živeti sa njim. Stvari su se potpuno otrgle kontroli kada sam otkrila da je postavio tragač na moj automobil, kao i špijunski softver na moj kompjuter i telefon.

Otkriveno je da on ima tri tumora na mozgu
Otkriveno je da on ima tri tumora na mozgufoto: Profimedia

Jedne noći sam se probudila, i videla Dejva koji je uperio pištolj u moju glavu. To je bio prvi od mnogo puta kada sam zvala policiju. Incidenti sa njegovim izlivima nasilja su se ređali, da nisam imala izbora. Podnela sam krivičnu prijavu protiv njega i tražila zabranu prilaska - objašnjava Mišel.

Otkriveno je da on ima tri tumora na mozgu

Nakon svega što se dogodilo Mišel je izbacila Dejva iz kuće. A neverovatno otkriće je usledilo nekoliko meseci kasnije. Dejv je kolabirao na poslu i hitno je prebačen u bolnicu. Tamo je imao dva napada i pregled skenerom je pokazao da ima tri tumora na mozgu, u uznapredovalom stadijumu.

- Ispostavilo se da su tumori nastali od melanoma na njegovoj ruci, koji sam primetila pre mnogo godina. Posle tretmana radijacijom i steroida, lekari su uspeli da odstrane delove tumora. Nisam mogla da verujem očima, moj stari suprug se vratio! Bukvalno sam u realnom vremenu mogla da vidim koliko se on menja u pozitivnom smislu. Ponovo je bio onaj stari - rekla je Mišel.

Svoja poslednja četiri meseca života, Dejv je proveo u porodičnoj kući sa Mišel i njihovom decom, navodi The Sun.

- Imali smo četiri neverovatna meseca, i zaboravili smo sve ružne stvari koje su se dogodile. Bila sam presrećna što smo dobili ovo "pozajmljeno" vreme. A muškarcima bih poručila da budu malo pažljiviji i češće proveravaju svoje zdravlje - zaključila je Mišel Kenber.

Bonus video:

01:45:00

PULS SRBIJE 03.07.2024

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.